Wednesday, June 19, 2013

..All My Craft...All My Life~

Salam hehe...today mama nak post gambar2 pillow mama..yang ditempah....rasa mcm rugi plak x post kan..sbb nie kan my personal blog....kot2 anak2 leh tengok sampai dia besor kan...herm...InshaAllah...






























Sunday, June 16, 2013

Miaxara White Essential

Salam.... 
Jom dapatkan Miaxara White Essential...Minuman kesihatan yang mempunyai 12X Agen Anti Oksida dgn mempunyai 10X stemcell Whitening formula untuk kecantikan & kesihatan kulit anda...serlahkan kecantikan anda dgn Miaxara..Pasti memuaskan hati anda...Hanya RM120.00..Jom ..apa tunggu lagi..rebut lah sekarang..hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744



Wednesday, June 12, 2013

MamaDa Storyz~: Sudi2 lah membantu

MamaDa Storyz~: Sudi2 lah membantu: Salam....Gnite..uittt Gnite macam nak tido dah..Mama lom nak tido lagi..baru nak mula menaip...dok sakit2 gigi pun leh lagi intai blogger t...

Sudi2 lah membantu

Salam....Gnite..uittt Gnite macam nak tido dah..Mama lom nak tido lagi..baru nak mula menaip...dok sakit2 gigi pun leh lagi intai blogger terkenal...huhuhu~ kebosanan melanda dah telan ubat pun cam2 jugak..huh~ sabor jer lah...Bila intai2 blog blogger lain huh best jer kan...semua ada..berita ada..iklan ada..merapu ada (like me!! x kata org pun)...tapi best kan...Aku menaip nie ada bdk dok baca tau..anak Mama la...Ain Maisarah nie darjah 2..huhuhu...Mama menaip dia baca..Mama menaip dia baca...hahahhaha..mmg dia baca...hahahahaha(ni pun dia baca jgk tau) Erk...hahaha..ok tuan dia dah lari..nak tau dia ckp apa..Mama ni apa la..bercakap sambil menaip...Kakak nk tido la...itu dinamakan budak...nt dia besor esok2 lebih lagi dr mama dia kan...kan..
Hurm kembali kepada asal...xdek nak ganggu dah...

Soalan 1

Bagaimanakah nak meghasilkan blog yang senang hati orang nak baca..x boring?

Soalan 2

Macamana nak menghasilkan blog supaya cantik ngan icon2 yang meriah?

Soalan 3

Apa yang patut ada dalam blog seseorang?

Okeh...sesapa yang sudi membantu...Mama berharap sangat

Garlic Shaklee

KOD10127

Allisin adalah sebatian yang berasal daripada bawang putih dan berfungsi untuk banyak tindakan yang berfaedah.  Allisin tidak terdapat di dalam bawang putih biasa sebaliknya ia dihasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau dihancurkan.  Bawang putih secara tradisinya digunakan untuk melegakan batuk, selsema dan membantu peredaran darah yang baik. *

Setiap tablet Garlic Shaklee mengandungi 500mg bawang putih.  

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau anda boleh  sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 199981744

OmegaGuard Shaklee

KOD10236

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTMmenyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA. 

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

Alfalfa Complex Shaklee

KOD
10159 (330 pil)
10162 (700 pil)



Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil 
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air 
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744


Lecithin Shaklee

KOD10163


Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf.  Soya lecithin merupakan sumber utama kolina.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

B-Complex Shaklee

KOD10164


Vitamin B Penting untuk Kesihatan yang baik

Adakah anda mendapat vitamin B yang mencukupi? Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita.

B yang Lengkap dan Seimbang

B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.
•    B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan 
      menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada 
       tenaga.*
•    Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel 
      darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang 
      mencukupi dalam diet harian membantu mencegah 
      kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang 
      kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu 
      tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.*

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744



Vita-E Complex®

KOD10112


Vita-E complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 

Setiap kapsul gel lembut memberikan:
•    400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium.
•    Membantu dalam memelihara kesihatan baik.

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.


hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744



    

Chewable Vita-C™ 100 mg

KOD10102


Vitamin C memainkan peranan penting dalam memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan yang baik.  Vitamin C tambahan diperlukan bagi ibu-ibu mengandung dan yang sedang menyusukan bayi di mana diet harian sahaja tidak mampu memberikan vitamin C yang mencukupi. Chewable Vita-C dengan rasa limau dapat menyediakan vitamin C setara 1½ buah oren.  Ia ideal juga untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang sukar untuk menelan pil.


hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

Sustained Release Vita-CTM 500 mg

KOD10104

Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.*

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


Untuk tempahan boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199913537

Shaklee Set Berpuasa...

Mama pengedar sah Shaklee no Id 956487..so sesapa nak beli boleh confirm n do payment to mama..@ kalo nak beli sendiri pun boleh..just guna ID tu...kalo nak masuk ahli pun boleh....

ESP Soy Protein Isolate Powder
Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Performance® Maximum

Minuman Hidrasi Tulen - Sebelum, Semasa dan Selepas latihan


Penghilang Dahaga untuk Si Juara
Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.



Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.


Terbukti secara klinikal
Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:
•    Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan 
      hidrasi
•    Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk 
      kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan 
      keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.


MealShake

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 



hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

ESP - Soy Protein Isolate Powder

850gram
KOD 11003

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

Collagen Powder

15sachet
KOD 11000

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

Vivix (Anti Aging)

150ml 
KOD 10320

 Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 


Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  


Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.



hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744

Tuesday, June 11, 2013

Shaklee


Shaklee adalah produk kesihatan yang memberi tenaga, kecergasan dan kesejahteraan kepada anda sekeluarga.
Anda pasti tidak kecewa dengan produk-produk Shakle..sememangnya telah berjaya berada di pasaran selama 50tahun lebih..
Jom cuba ...Jangan lupa SMS MamaDa sekiranya berminat dgn produk Shaklee...

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744


Sms anda akan dibalas...

TQ


Monday, June 10, 2013

Handbouquet for Wedding ...Special Gift..

Entry lagi..lagi dan lagi...bila nak stop...rasanya malam nanti kot...hehhehehhe..tu l;a kan bila dah mula menaip...x boleh nak berenti... Y? jawapannya x tahu...

Nie MamaDa nak kasi post Handbouquet from FELT FLOWERS dari mama & my partner....kalo berkenan dihati boleh la inform ek...Handbouquet ni ambik masa...kalo nak kene tempah awal2 sebelum hari kejadian...Okey...

Harga RM95.00 exclude postage..

Jom jamu mata...

BUNGA MEKAR 01 PINK

BUNGA MEKAR 02 RED

BUNGA MEKAR 03  KRIM

BUNGA MEKAR 04 KRIM

BUNGA MEKAR 05 DARKPINK

BUNGA ROS 06 RED

BUNGA ROS 07 RED

BUNGA MEKAR 08 KRIM



hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744