Sunday, March 31, 2013

KRafT ..KrafT & Kraft

All about Craft... :)






kRAFT & KraFt...

Hasil- hasil kraft yg mak buat ...membzkan diri..menghilangkan diri...berhenti menaip...Inilah hasilnya...Alhamdulillah rezeki jangan ditolak...menerima rezeki seadanya...jangan tamak..ikut kemampuan...






Aura Mimiey COCOA DRINK FOR DIET

COCOA DRINK for DIET WITH KACIP FATIMAH N MANJAKANI COLAGEN PLUS





Dalam gambar diatas untuk set percubaan 1box/5pcs
RM18 termasuk pos laju..


untuk SEKOTAK RM28.00 + poslaju RM10.00 = RM38.00

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744



Shiseido Mask RM2.50/EACH

SHISEIDO MASK

RM2.50/EACH

hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744



Miaxara Slim Look

Assalamualaikum....Salam sejahtera...hyee..dah lama sangat mak x bertapa kat cni al maklum la kan baru siapkan tempahan keychain lollipop,headband,cekak utk cust..side income dari kraft...Alhamdulillah rezeki...usaha ..tawakal..pasti adew dalam diri kita utk mencari rezeki...IshaALLAH...Allah sentiasa makbulkan permintaan hambanya...

Sekarang nie produk meletop mak jual ... MIAXARA....Pasti korang selalu tengok dlm fb kan...
Nie ha....mana member2 kita yg rasa x selesa dgn bandan yg besar..like me lew..especially perut buncit..lengan size XXXL...dan bahagian lain tu..(tahu2 la kan) apa kata cuba produk baru dr Miaxara ...
MIAXARA SLIM LOOK..InshaALLAH menjadi..kene rajin jer yerk..mak pun pakai..Alhamdulillah..so far ok dan nampak kesan..banyak produk mak guna...jenama yg top kat fb sapu2 nie..tp x sesuai ngan mak..sbb mak pakai satu jer sapu2 dia..adew yg naik gatal2...mungkin x sesuai ngan mak...n last mak tengok slim look apa lagi...pakai la..sbb mak mmg dah makan MIAXARA C-Sential..Alhamdulillah nampak kesan muka mak yg banyak parut dah kurang(jgn makan hari nie esok nak ilang dah..sabar2...heheheheh) lepas makan Miaxara 3 hari mak dah nampak perbezaan..dr pakai make up sekarang dh x pakai make up ..okeh x mo banyak citer sbb jap lg nak bg product lain lak...heeeeeeeeee...tgk ek..berminat..berkenan nt sms mak tau...order..


RM89.00/sebotol
hubungi @whatsapp@ KakaoTalk @ WeChat @ sms saya ke 0199981744

atau  boleh sms Nama  - Nama Produk - Kuantiti ke 0199981744






Wednesday, March 13, 2013

Tudung 3 layer(crepe chiffon)

Salam....semua...ehem...kali nie Mak bertaip-taipan sambil menjual2 la sedikit...side income lagi...always side income...cket2 cr side income..ya la kan...zaman skang...always money...money..& money...

Sudi2kan la...cuci matew...rembat selai dua..wak g keje..wak raya(oopssss lambat lg...tp dh pk...)

JOm...Meh...nengoknyer... sms me for booking 0199913537

RM85.00

NOW RM70.00



TC01
SOLD


TC02

TC03

TC04

TC05

TC06
SOLD

TC07

TC08

TC09
SOLD

TC10