Monday, June 3, 2013

Alhamdulillah

Assalamualikum...Salam Sejahtera...Alhamdulillah...berkat dr akunyer kawan now dah ada satu tajuk yg agak sedap dibaca..walaupun blog nie jejarang n bosan bila orang baca..tapi xpe satu permulaan bagi aku yang hangat2 taik ayam nie nak berblog...hurmm ok la kan...
Blog MamaDa Storyz ni adalah blog yang kedua selepas blog daritzcollection.blogspot.com yang pernah aku  ada pd tahun 2010 dulu...disebabkan collection tu dah tutup..smm pun dah batalkan so terkuburlah blog itu...
dan apabila diriku kepuasan n nak melayan jiwa yang ntah mana nak luahkan so..terjadilah blog skeskekuz nie..dengan taipan jarijemariku...tgk...tu pun ntah apa2 ...x berapa bulan tukar lak Mak Punyew Citer..kene kutuk plak ngan myprems...Jadi....pk nyer pk..dok bebel sorang2..anaknda yg kedua ckp..apa susah..letak jer mama..nama mama pun ok..herm..terdetik lah jari nie ...terus taip mamashida..hurmmm x best la mama anak mama ckp..apa ek..x sampai 2minit...terus taip MamaDa Storyz..ok la dr kuno sangat bunyi nyer...ni pun story tu pelik cket bunyi nak kasi bunyi lain laa katakan...ehehehhehe~ Ngadew2 betul la peel MamaDa nie kan...

Ok la melalut jer lebey...just nk kasi tau jer..tepat jam 2055PM MamaDa Storyz telah dirasmikan oleh tuannya sendiri..

lain2 blog MamaDa 

www.cantekkraft.blogspot.com(maaf ek leh la singgah tapi..mama punya blog dah x pandai nak post kat mana?? sbb dah jd google)
www.cantekkraftenterprise.blogspot.com( All about My Craft)
www.ckshoppesz.blogspot.com( Collections..tp ade masalah cket nak bukak blog nie tengah berusaha)

Kalo anda singgah sila2 la rajin tinggalkan jejak yer...komen2..

No comments:

Post a Comment