Wednesday, January 16, 2013

Kegilaan ramai PAVLOVA

Salam...Mak nak updated pasal makanan plak arinie..korang pasti sentiasa dengar akan pavlova nie kan..hurm...rasanya makanan nie dah lama dah mak dengar...tapi mak x pernah lihat...n then ada la 5bulan lepas mak tengok kawan2 dok post pasal pavlova nie..bentuk macam kek..mak imagine ianya adalah kek..besar tau mcm 1kg kek gitu..tapi lama2 mak tgk keluar lak pavlova mini...aih...dalam hati aku nie..nie mesti cuba nie..tapi x sempat la nak order..karang order2 x g ambik lak..n last sampai la jatuhnya hari SELASA 15 Jan mak pun pegi la mydinmall kubang kerian...Amsyarbaker.com yang bukak tapak kat sana...selalunya beli crepe durian kat tapak dia..skang ni nak cubalah pavlova..balik jer dari mydinmall x menyempat bila menunggu farisha aka kakcik balik tadika pasti...mak pun bukak la...mula2 makan perghhh mmg best la rasanya sedap sesangat..sbb creamnya n fresh fruit(cewah omputih...freshfruit..hahahaha) buah2 yang segar tu...atas cream..n kek bwh dia rapuh(kek ke bkn kek kot tp mak x tahu nak panggil apa sorry la yerk...) mmg best bawah dia crispy...sedap lah..harga x mahal RM10.00 mampu beli la..



inilah rupa pavlova tu...best tau...
kalo nak tempah sapew2 dok area kota bharu leh la terus ke 

No comments:

Post a Comment