Sunday, January 20, 2013

Akhirnya terhasil sesuatu~

Herm....Gelisah ke Mengeluh bunyi cam gitu...apa2 lah asalkan mak menaip..haha...2 ~ 3 hari nie rasa semacam jerk..kenapa ek...mcm x de feel nak buat sesuatu kerja...org tua2 ckp...ko nie main buat jer...cam xdek perasaan..ITU LAH PERASAAN MAK 2 ~ 3 hari nie....
Semalam....selepas melayan anak2 dirumah Babahnya g gym...dengan karenah anak2 ni paham la...sana bunyi ...sini bunyi..lepas yang tu usik yang nie..yang nie plak usik yang tu..yer la kan dah anak 5...macam orang anak 15 dok dalam umah...3x ganda bunyi bising....n last mak menjerit..sapew2 buat hal jap lagi...bising .....mama kurung dalam bilik air...semua terus senyap....x sampai 5 minit....diorang masuk dalam bilik...bentang kan segala ada nak tido....ingatkan dh tido...herm...cerdik2 diorang nie..tutup pintu...diorang biising lak dalam bilik...aduhai...hati mak....mcm berapi dah ..tapi dr diorang memekak kat luar ..baiklah diorang memekak dalam bilik....x sakit sangat telinga....
Dok x sampai 10minit..mak rasa sunyi jer....risau gak...mana pegi anak aku nieh...apa tgk dah tido dah semua...alhamdulillah..tido hanya kakak n abang2 jer..yang kecik masih x tido...adoiii....terpaksa la ckp momok kat dia....baru dapat tidokan dia....jam 1130mlm masih x leh lelapkan mata...apa lagi ...MOOD nak berkraft ada mak...capai la apa yg patut tetiba jer dapat idea dtg...Butang baru sampai dah seminggu ..semalam...dapat gak mak buat apa yang patut..ya la kan lama2 ngan butang nie...kalo lama bosan gak tengok...MAKA....terhasilnya brooch yang ada kat bawah nie...muehehhe...dapat gak...buat apa yang patut~



herm puas hati ....ni jer la mood nak buat..ade lagi yang x terbuat sbb bila datangnya kerajinan yang membuak2..kemalasan pun cakap...wey sudah la..meh2 tido...hehehhe


No comments:

Post a Comment